Кого ви би хотіли бачити головним тренером «Зорі»? 🤔 Anonymous Poll Олександр Хацкевич: «Напевне, керівництво клубу зв’язувалось із Цигаником більше, ніж зі мною»Екс-тренер «Динамо» Олександр Хацкевич прокоментував інформацію про те, що може замінити Віктора Скрипника на тренерському містку «Зорі». «У «Зорі», наскільки я знаю, є головний тренер – Віктор Скрипник. Про щось тут говорити взагалі не варто. Напевне, керівництво клубу зв'язувалось із Цигаником більше, ніж зі мною. У команди є тренер, а поки у команди є тренер, говорити про щось передчасно.
Зоря Луганськ М. Тель-Авів онлайн 9 листопада 2023 7 годин тому — — Прямий ефір матчу БРЕЙДАБЛІК - ЗОРЯ ЛУГАНСЬК: відео онлайн трансляція матчу Ліги конференцій. Ейольфссон крутив м'яч зліва у дальній кут - і .
[В ПРЯМОМУ ЕФІРІ-] Зоря Луганськ М. Тель-Авів пряма 7 годин тому — Зоря – Маккабі Тель-Авів. Онлайн трансляція. Все про матч луганського клуба в груповому етапі єврокубка. Футбол Ліга конференцій UEFA.
Брейдаблік – Зоря коли та де дивитись трансляцію 5 жовт. 2023 р. — Де дивитися Брейдаблік – Зоря онлайн відеотрансляцію у прямому ефірі 16:26 Матч Маккабі Тель-Авів – Зоря у Лізі конференцій перенесено на 25 ...
Зоря Луганськ М. Тель-Авів дивитися онлайн трансляцію 09 Зоря Луганськ М. Тель-Авів дивитися онлайн трансляцію 09/11/2023 Наживо HD 17 жовт. 2023 р. — Маккаби Тель-Авив Заря Луганск 25 ноября 2023 ...
Офіційний сайт ФК «Зоря» Луганськ03 Лис. 2021 Середа Віктор Скрипник: «З повагою ставимося до... Переглядів:: 1115 На питання журналістів під час передматчевої прес-конференції до зустрічі з ЦСКА відповів головний тренер «Зорі» Віктор Скрипник: - Передматчева прес-кон... 03 Лис. 2021 Середа Стойчо Младенов: «Ми хочемо показати... Переглядів:: 1323 Головний тренер ЦСКА Стойчо Младенов перед грою із «Зорею» відповів на питання журналістів: - Ми хочемо показати хорошу гру для глядачів та самі хочемо б...
@zoryafc ⚡️ Ковалець можете стати гравцем «Зорі»Півзахисник «Олександрії» Кирило Ковалець близький до переходу в «Зорю» або «Дніпро-1». Головний тренер дніпровського клубу Ігор Йовічевич хотів підписати футболіста ще рік тому. Майбутнє 28-річного гравця визначиться найближчим часом. У 11 матчах сезону УПЛ Ковалець забив 1 гол і зробив 2 асисти. Контракт Ковальця з «Олександрією» спливає 30 червня. Transfermarkt оцінює його в 800 000 євро.
Зоря Маккабі Тель-Авів – де дивитись матч 4 туру Ліги 5 годин тому — На території України поєдинок між "Зорею" та "Маккабі" Тель-Авів у прямому ефірі ексклюзивно покаже медіасервіс MEGOGO. На нашому сайті буде ...
Офіційно: UEFA переніс матч Маккабі Тель-Авів – ЗоряВчора 8 Сьогодні 16 Зараз 0 Завтра 2 Розгорнути Згорнути Поєдинок буде зіграний в кінці листопада Фото: ФК Зоря UEFA прийняв рішення про перенесення матчу третього туру групового етапу Ліги конференцій Маккабі Тель-Авів – Зоря. Про це повідомляється на сайті організації. Поєдинок повинен був відбутися в Тель-Авіві 26 жовтня. Гра перенесена на 25 листопада через ситуацію в Ізраїлі. 7 жовтня бойовики палестинського ісламського руху ХАМАС взявся до несподіваної і масштабної атаки на Ізраїль. Зоря грає в групі B.
Трансляція матчу другого туру Ліги конференцій Брейдаблік – Зоря буде доступна на платформі Мегого. З сезону 2020/21 сервіс Мегого пропонує трансляції матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи. Та й загалом, усі провідні клуби та турніри світу представлені на платформі. Також матч другого туру Ліги конференцій Брейдаблік – Зоря онлайн відеотрансляцію можна переглянути на платформі «Воля ТБ» у різних пакетах. Брейдаблік – одна із сенсацій цього єврокубкового сезону. Скромна команда з Ісландії, яка представляє місто з населенням трохи більше 33 тисяч осіб, уперше у своїй історії зіграє у групі єврокубків. Стартувавши з попереднього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, Брейдаблік пройшов у тому числі Будучість та Шемрок Роверс, а потім вибив Стругу на шляху до групи Ліги конференцій.
Зоря Луганськ М. Тель-Авів прямий ефір 9 листопада 2023 7 годин тому — Зоря Луганськ М. Тель-Авів прямий ефір 9 листопада 2023 CAL Cargo Air Lines (ІАТА: 5C, ІКАО: ICL) — ізраїльська вантажна авіакомпанія, ...
Зоря Луганськ М. Тель-Авів дивитися прямий ефір 9 8 годин тому — Зоря Луганськ М. Тель-Авів дивитися прямий ефір 9 листопада 2023 Пряме телебачення. 21 вер. 2023 р. — В четвер 21 вересня відбудеться матч 1 ...
Зоря – Маккабі. Де і коли дивитися онлайн LIVE пряму відеотрансляцію матчу Ліги конференційМатч третього туру між "Зорею" та "Маккабі" мав відбутися в Тель-Авіві, але через війну Ізраїлю з ХАМАС, припинення тренувань футболістів, поспішний виїзд легіонерів команди та тренерського штабу за кордон плюс можливу заборону на виїзд ізраїльських гравців зустріч перенесли і зіграють пізніше. А ось поєдинок 4-го туру відбудеться за розкладом – 9 листопада, у четвер, у Любліні. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом. Усі найяскравіші моменти матчу в режимі Live на Telegram UA-Football Онлайн відеотрансляцію матчу Ви можете подивитися на каналі MEGOGO Football 1. Якщо ви не можете подивитися поєдинок у прямому ефірі, то пропонуємо стежити за перебігом подій на полі за допомогою текстової трансляції від UA-Футбол.
Стадіон «Кардіфф Сіті» 📺 «Індіго TV» (тимчасовий транслятор контенту каналу «Україна»), «Футбол 1»@zoryafc Андрій Павелко: «Разом з Зеленським вирішили в серпні відновити УПЛ, першу та другу ліги і жіночий чемпіонат»Президент УАФ Андрій Павелко повідомив, що в серпні відновляться всі футбольні чемпіонати України. «Я говорив з нашим президентом Володимиром Зеленським про те, наскільки важливо відволікти людей футболом. Від дітей до старих – усі зосереджені на війні. Щодня вони отримують інформацію про загиблих, про наслідки війни. Ми говорили про те, що футбол має дуже велику силу, щоб допомогти людям думати про майбутнє, тому що зараз люди, звичайно, не в доброму гуморі. Вони в найгіршому настрої. Ми говорили про те, як можливо, щоб футбол допоміг нам думати про майбутнє.
Брейдаблік – Зоря коли та де дивитись трансляцію матчу Ліги конференційУ четвер, 5 жовтня, Зоря у матчі другого групового етапу Ліги конференцій зіграє із Брейдабліком. Матч Брейдаблік – Зоря пройде в Рейк’явіку, на стадіоні Лейгартальсвітлюр. Початок матчу Брейдаблік – Зоря о 19:45. Sport Arena розповідає все, що треба знати, про пряму онлайн відеотрансляцію матчу другого туру Ліги конференцій Брейдаблік – Зоря. Де дивитися Брейдаблік – Зоря онлайн відеотрансляцію у прямому ефірі У четвер, 5 жовтня, матч другого туру Ліги конференцій Брейдаблік – Зоря пряму онлайн відеотрансляцію можна буде побачити і в Україні.
Максим Імереков: «Завтра ми будемо грати... Переглядів:: 840 Захисник «Зорі» Максим Імереков відповів на питання преси під час передматчевої прес-конференції: - Думаю, що завтра буде дуже важка гра, тому що суперни... Тренування напередодні гри з ЦСКА Переглядів:: 688 Уже завтра луганська «Зоря» зіграє з болгарським ЦСКА на полі «Славутич-Арени» в рамках 4-го туру групового етапу Ліги Конференцій УЄФА. Сьогодні... 02 Лис.
Зоря Луганськ М. Тель-Авів онлайн трансляція 09.11.2023 В 7 годин тому — Тель-Авів онлайн трансляція 09.11.2023 В прямому ефірі. 8 годин тому — Кращі коефіцієнти на Зоря Луганськ - Маккабі Тель-Авів і швидкі виплати.
Тоді ця ситуація не вийшла, і він дуже якісно відпрацював. У Скрипника закінчився контракт із «Зорею». Я думаю, що буде Бабич. Може бути Хацкевич? Може бути Хацкевич. Люди, які відповідають за трансферну політику клубу, достатньо близькі з обома тренерами. Думаю, що хтось з них може очолити «Зорю». Не думаю, що це буде іноземець», – сказав Циганик. Джерело: «Циганик Live»@zoryafc MATCHDAY 🔥🔥🔥 🏆 Матч відбірного турніру Євро-2023 (U-21)🇺🇦 Україна (U-21) 🆚 Північна Македонія (U-21) 🇲🇰 ⏰ 20:45🏟 Стамбул. Стадіон «Неджмі Кадиоглу» 📺 «Футбол 2» та YouTube-каналі УАФ@zoryafc MATCHDAY 🔥🔥🔥 🏆 Кваліфікаційний раунд ЧС-2022🏴 Уельс 🆚 Україна 🇺🇦⏰ 19:00🏟 Кардіфф.
Зоря Луганськ М. Тель-Авів прямий ефір 9 листопада 2023 7 годин тому — Зоря Луганськ М. Тель-Авів прямий ефір 9 листопада 2023 21 вер. 2023 р. — Луганський клуб виступає у ЛК у квартеті B разом з ізраїльським ...
ФК «Зоря» Луганськ | zoryafc. comЛуганщині – 84 роки 🇺🇦❤️🙏3-го червня 1938 року була створена Луганська область. @zoryafc Новим тренером «Зорі» може стати Бабич чи Хацкевич 🤔Журналіст Ігор Циганик у програмі «Циганик Live» поділився інформацією щодо майбутнього головного тренера луганської «Зорі». «Не можу підтвердити інформацію про ван Леувена. Не вірю, що він буде головним тренером «Зорі». Думаю, що головним тренером «Зорі» буде, швидше за все, Олександр Бабич. Була ситуація, що Скрипник був готовий перейти в «СК Дніпро-1». Тоді Бабич вже був у Запоріжжі і готувався підписувати контракт, але там уважно прочитали контракт Скрипника, і побачили, що він не має права працювати з дублем.
У мене був варіант повернутись до роботи після Нового року, але ковід у досить тяжкій формі не дозволив розпочати роботу, потім почалася війна. Сьогодні, коли моя сім'я та сім'я мого старшого сина у відносній безпеці, я готовий повернутися до роботи», – сказав Хацкевич. 📰 Джерело: FanDay. net@zoryafc 📋 Стартовий склад збірної України на матч проти Уельсу 🇺🇦@zoryafc 📋 Стартовий склад молодіжної збірної України на матч проти Півничної Македонії 🇺🇦Усі гравці «Зорі» залишилися на лаві запасних. @zoryafc Нажаль наша збірна поступається Уельсу. Дякуємо гравцям за гру 🇺🇦👏👏👏@zoryafc Молодіжна збірна України впевнено перемагає Північну Македонію 🇺🇦👏👏👏⚽️ Голи: В'юнник (69'), Судаков (70'), Ванат (85', 90+4')Відзначимо, що в матчі прийняв участь гравець «Зорі» Максим Хлань. Півзахисник луганчан вийшов на поле 78-й хвилині.
Зоря Луганськ М. Тель-Авів дивитися онлайн 9 листопада 7 годин тому — Зоря Луганськ М. Тель-Авів дивитися онлайн 9 листопада 2023 Спорт 9 годин тому — Матч четвертого туру групового етапу Ліги конференцій між ...